Celior Consulting is specialist in de implementatie van programma’s voor continu verbeteren – toegespitst op de eigen behoeften van productiebedrijven. Ons team van ervaren consultants hanteert een resultaatgerichte aanpak bij de toepassing van de lean manufacturing-methode voor procesverbetering. Celior Consulting effent zo stap voor stap de weg naar uw operational excellence. Hierbij bieden wij opleiding en advies aan.

Oprichter Pieter Celis is een charismatische ondernemer met een passie voor continu verbeteren.
Hij heeft ruime ervaring in de succesvolle implementatie van programma’s voor continu verbeteren – in België en in het buitenland. Pieter werkte voor multinationals zoals Philips en Sara Lee. Zijn brede perspectief in het vak bouwt voort op zijn achtergrond in burgerlijke ingenieurswetenschappen, bedrijfsmanagement en -financiering, én organisatiepsychologie. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw en dochters. Fietsen, joggen en reizen helpen hem om fit en geïnspireerd te blijven.

Pieter Celis: “De unieke aanpak van Celior Consulting houdt heel sterk rekening met de menselijke factor. Ik ben ervan overtuigd dat operational excellence-projecten alleen succesvol zijn als alle niveaus in de organisatie ze mee dragen. Ervaring leert ons dat medewerkers het beste presteren als ze gelukkig zijn in hun werksituatie, én trots op hun organisatie. Daarom zoeken we samen met de klant naar win-winoplossingen voor werkgever en werknemers.”

Wilt u uw organisatie ingrijpend veranderen?
Neem dan contact met ons op en sla de weg in naar operational excellence