Gezondheidszorg

Celior Consulting specialiseert zich ook specifiek in de gezondheidszorg.

We bieden u naast begeleidingstrajecten ook opleidingen aan, met zowel een open aanbod als opleidingen op maat van uw behoeften. Eén van onze coaches is Lydia Bonneux, die ruime ervaring heeft als procescoach binnen de gezondheidszorg waaronder thuiszor en binnen woon- en zorgcentra. U kan steeds naar referenties hier rond vragen.

Meer informatie over onze basis- opleiding vindt u in onze folder "Lean healthcare".

 

 


 

Aanvullend bieden we diepgaandere opleidingen aan ivm de 5S-methode, het Verbeterbord en het gebruik van het A3-document aan.
Bij de opleiding 5S leert u uw werkplek te organiseren en uw collega's mee te krijgen in dit verandertraject. Bij de opleiding Verbeterbord krijgt u inzicht en praktische tips bij de dagelijkse toepassing van deze krachtige tool. Het A3-document wordt gebruikt als u herhaaldelijk tegen hetzelfde probleem aan loopt: dit vraagt een dieper uitspitten van de oorzaak om zo tot de juiste acties te komen.

Naast opleiding en begeleiding bieden we ook begeleide ervaringsuitwisseling uit rond leiderschap. Dit gebeurt aan de hand van begeleide sessies met collega's uit de gezondheidszorg, ondersteund door verschillende methodieken. De sessies van 3u vinden één keer per kwartaal plaats in Diepenbeek en worden methodisch ondersteund door Lydia Bonneux. U kan zich hiervoor inschrijven via info@celior.be.

Of contacteer ons voor een coaching op maat.